tinuss0

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo robíte s použitým oblečením?

Mám dôležitú otázku. Čo robíte s použitým oblečením, ktoré už nenosíte pretože je napr. nemoderné, vyžrali ste sa alebo ste príliš schudli alebo už naň nemáte vhodný vek? Ja mám doma mnoho vecí, ktoré sú vo výbornom stave, veľmi známe značky, no dlho som ich už nemala na sebe a ani nebudem. Je mi ich ľúto vyhodiť, niektoré by som rada predala, ale myslím, že posielať ich z Nemecka cenu dosť predraží. Ak by niekomu urobili službu, bola by som rada. A neviem, kde ich v Nitre dať. Máte všeobecne nejaké tipy, čo s takým oblečením robíte? V Prahe som ich dávala do kontajnerov na športové oblečenie, tie ale v Nitre nie sú(ak nejaké poznáte, budem rada, ak mi dáte vedieť). Nie som si istá, či sa dajú napr. darovať Humane, ktorá ich predá ďalej. V Nitre som ich raz darovala do Centra Slniečko, ale som doma málo a otváracie hodiny majú dosť nepraktické. Ale napísali mi email, že mi ďakujú a to bolo veľmi milé, aspoň viem, že to dostali.
Takže? Aké sú vaše skúsenosti?
Predsa len, nechcem totálne plytvať a rada by som veci posunula ďalej, kým je to ešte možné.Predsa len, je to aj celkom ekologické a ten dobrý pocit. Kto by si nechcel kúpiť svedomie. Viem, že napr. v časopise Nota bene je rubrika, kde ľudia žiadajú o pomoc napr. s oblečením. Len sa mi to nechce baliť a posielať za 10€ niekam.

zabava | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014