tinuss0

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Opat skola

 Existujú veci, ktoré sa nám prosto stanú. Existujú veci, ktoré nás ovplyvnia počas procesu. A existujú veci, ktoré by sme nikdy neboli predpokladali, že by sa prihodili práve nám.
 
Nechcela som písať tuctový, konco-letový článok o tom, aké je deprimujúce, že posledné slnečné dni sa pomaly, ale iste končia, že my, školopovinní, opäť zasadneme do drevených lavíc, ktoré budú po mesiaci počarbané výrokmi profesorov a veľkými nápismi ‚kto sa nudí, nech urobí čiarku'.
 
Povinnosti ma opäť doháňajú. Zháňaj si potrebné zošity, nakúp znackove oblecenie, nezabudni na adidas tenisky. Na ďalších pár mesiacov budem obkolesená tými istými tvárami, ktoré po maturitnej skúške že vraj dospelosti už nikdy neuvidím.
 
Leto som si vôbec neplánovala. Mala som záchytné body, ktorých som sa chcela držať, podarilo sa mi porušiť všetky. Niežeby som chodila behávať, alebo že by sa mi podarilo schudnúť, tak ako som chcela. Ešte aj to, čo som si hrubým podčiarkla a zakázala sa mi vrhlo do cesty. Volá sa Jakub a srdečne pozdravujem, lebo je to to najkrajšie neplánované dobrodružstvo, beh na dlhé trate. To, čo ma privádza do stavov dokonalého šťastia, lásky, radosti, pokoja a úplnej rovnováhy.
 
Nič neľutujem.
 
Len to
 
Že to hlúpe leto
 
Zas a znova
 
Končí
 
 
 

zabava | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014